Tudomány Győrben Mindenkinek

A Tudomány Győrben Mindenkinek program részeként 2010-ben és 2011-ben a Széchenyi István Egyetem tudományos előadássorozatot szervez. A rendezvénysorozat célja az egyetem tudományos eredményeinek népszerűsítése.

Előadóink, a Széchenyi István Egyetem oktatói, közérthetően és a célcsoportok számára élvezhetően mutatnak be egy-egy tudományos témát, kiemelt kutatási eredményt.

Félévente 5-9 előadás teszi lehetővé az érdeklődők számára a betekintést a tudomány világába; az aktuális félév részletes programját külön programfüzet tartalmazza.

 

A jUNIor egyetem előadássorozat célja a Széchenyi István Egyetem kutatásainak, kutatási eredményeinek megismertetése a középiskolás diákokkal. A jUNIor Egyetem hallgatói hónapról hónapra újabb tudományos témába nyerhetnek betekintést, egyetemünk oktatóinak előadásában. A sorozat 3 szemeszteren keresztül csábítja a középiskolás diákokat a Széchenyi István Egyetemre. A három szemeszter programfüzete letölthető a honlapról, mely tartalmazza a szemeszter előadóinak bemutatkozását, valamint az előadások tartalmának rövid leírását. Az egyes "órákról" készült videofelvételek teljes terjedelmükben megtekinthetők a projekt honlapján.

1. szemeszter
2. szemeszter
3. szemeszter
Záró előadások 2011. szeptember 23.

 

A Nyugdíjas Egyetem rendezvénysorozat a Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr), a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) Apáczai Csere János Kara, a Kisalföld megyei napilap és a és a Pannon Nyugdíjas Szövetség közös szervezésében valósul meg.
Céja, hogy a győri nyugdíjas korosztály számára érdekes, a tudomány számos területét felölelő előadássorozat valósuljon meg. Az előadások helyszíne a SZE-Győr, minden második szerdán délután.

1. szemeszter
2. szemeszter
3. szemeszter (2011. ősz)

 

 

A Széchenyi Tudományos Est előadássorozat célja a Széchenyi István Egyetem kutatásainak, kutatási eredményeinek megismertetése a tudomány iránt érdeklődőkkel. A Széchenyi Tudományos Est hallgatói hónapról hónapra újabb tudományos témába nyerhetnek betekintést, egyetemünk oktatóinak előadásában. A sorozat 3 szemeszteren keresztül csábítja a hallgatóságot a Széchenyi István Egyetemre. A három szemeszter programfüzete letölthető a honlapról, mely tartalmazza a szemeszter előadóinak bemutatkozását, valamint az előadások tartalmának rövid leírását. Az egyes "órákról" készült videofelvételek teljes terjedelmükben megtekinthetők a projekt honlapján.

1. szemeszter
2. szemeszter
3. szemeszter
Záró előadások 2011. október.

Vállalati

Események

Áramszünet 2018. augusztus 10. 07:00 - 15:00
Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.

Kiadványaink

Kutatási kapacitásokÉves Jelen