Career Advantage 2013

CAREER ADVANTAGE

a Széchenyi István Egyetemen

Az AUDI Hungaria Motor Kft-vel való eredményes előző félévi együttműködést követően Career Advantage” néven angol nyelvű, tanórán kívüli, tehetséggondozási kurzust hirdetünk felsőbb éves hallgatóknak a 2013/2014-es tanév őszi félévében (lásd csatolt szórólap). A Széchenyi István Egyetem a karrierépítésben és az elhelyezkedésben kívánja segíteni azokat a hallgatókat, akik a kurzus keretein belül Prof. Kirk Downey, a Texas Christian University (USA) egykori dékánja, neves üzleti tanácsadó vezetésével aktuális vállalati problémák, feladatok megoldásán dolgoznak.

Idén ősszel az AUDI mellett további 4-5 helyi nagyvállalat (RÁBA, SMR, PwC, DANA és az ABB) által definiált projektfeladatokon dolgoznak majd a hallgatói csapatok.

A kurzus alapvetően a csapatmunkára épül. A kontaktórák és időszakos beszámolókon kívül hetente átlagosan 2-4 órát kell minden résztvevőnek a projektfeladaton dolgozni. A kurzusra olyan felsőbb éves hallgatók jelentkezését várjuk, akik jól beszélnek angolul és vállalni tudják a tanórákon kívüli elfoglaltsággal járó aktív, kreatív munkát.

A kurzus nyitórendezvénye 2013. szeptember 5-én (csütörtökön) 10.00-13.00 között, a Tudásmenedzsment és Nemzetközi Kapcsolatok Központ workshop termében (IS épület 101.) kerül lebonyolításra Downey professzor vezetésével. Itt kerülnek ismertetésre a vállalati projektek és történik meg a csoportbeosztás is, melyhez a személyes részvétel szükséges.

A kurzusra az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni:

http://tmk.sze.hu/formdesigner/shownewform/formid/326

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 2. 12:00

A regisztráció elfogadásáról és a kurzushoz kapcsolódó Moodle eLearning felület elérésének módjáról Downey professzor küld majd értesítést a jelentkezőknek 2013. szeptember 4-ig.

Várjuk a jelentkezési lapokat és a személyes találkozást szeptember 5-én.

Dr. Dőry Tibor és Prof. Kirk Downey Vállalati

Események

Szenátusi Ülés 2019. március 25. 14:00 - 16:00
Elektronikus ZH nap 2019. március 27.
Véradás 2019. március 27. 10:00 - 16:00

Kiadványaink

Kutatási kapacitásokÉves Jelen