Betelepülő lakóink

A Campus Community egy független, tanulmányi és közösségi információ- és adatmegosztó portál, egyetemisták részére. Célja, hogy innovatív webes megoldásokkal a hallgatók minél gyorsabban és egyszerűbben szerezzék meg az őket érintő információt. Az oldalon belüli többlépcsős jogviszonyrendszernek és a validált adatszűrési rendszernek köszönhetőn bármilyen tartalom könnyedén megosztható, és könnyedén elérhető az érintettek számára.

Bővebb információért keressék fel weboldalukat a http://campuscom.net/ címen.

A CONGEN Műszaki Fejlesztő Kft. fő tevékenysége a célgép tervezés és gyártás. Egyedi, különleges, adott feladatra specializált gépeket tervezünk és gyártunk több, szerteágazó különböző célra és területre is. Célgépek esetében legfontosabb, hogy maximálisan kiszolgáljuk a partnereink igényeit, a megrendelt gép a funkcióját tökéletesen lássa el, termelékenyen működjön és az elvárt profitot termelje a vállalatnak. Mi soha nem másolunk terméket, azt valljuk, hogy azért vagyunk mérnökök, hogy mindig megpróbáljunk jobbat alkotni.

Kapcsolat: Szekér Gábor György, Email: sales@congen.hu, Web: www.congen.hu, Facebook: www.facebook.com/congenkft

A Mobile Media Solution Fejlesztő Kft. 2012 augusztusában alakult informatikai fejlesztések végzésére, elsősorban logisztikai és CRM területen. Az alapító tulajdonosok korábbi kutatásai révén jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az RFID technológia alkalmazása terén is. Tevékenysége során szorosan együttműködik a Széchenyi István Egyetemmel: munkájába hallgatókat, egyetemi munkatársakat és laborokat von be. A vállalat célja hardver és szoftver prototípusok megalkotása, illetve RFID és informatikai rendszerek létrehozása a megbízók számára. Ehhez elengedhetetlen a legfontosabb erőforrás, a humán tőke: kreatív, jól képzett munkatársak végzik a fejlesztőmunkát. Az informatikai és laboreszközök jelentik a másik fontos erőforrást. A cég tehetséges hallgatókat von be a fejlesztőmunkába és megfelelő képzéseket is biztosít számukra. Arra törekszik, hogy feltárja az egyetemi hallgatók olyan ötleteit, amelyek a cég tevékenységéhez kapcsolódnak és támogassa azok megvalósítását.

Bővebb információért forduljon munkatársunkhoz: Nagy Dóra, E-mail: dora.nagy@mmsone.com

A Previson Lab a marketing területéről, különböző szaktudású, független szakembereket tömörít. Keresztezi a kreatív és a tudományos munkát, így a marketingkutatás, tervezés és a végrehajtás területén is a megfelelő szakemberek egyesítik erőiket az adott projekt igényei szerint.

Célunk minden esetben kutatási eredményekre épített, fenntartható stratégiák kialakítása és a lehető legmodernebb eszközökkel megvalósítása. A győri egyetemmel szoros együttműködésben kutatni kívánjuk a terület új eredményeit és ezeket az eredményeket gyakorlatban implementálni a gazdasági környezetbe, így biztosítva ügyfeleink számára az azonnali alkalmazkodás képességét a turbulens versenyben.

Farkas Tibor, marketing menedzser
E-mail: prevision-lab@outlook.com

 

Vállalati

Események

Nyári záróvizsga időszak 2019. június 19. 00:00 - 2019. június 28. 19:00
IX. Nemzetközi Mikroalga Szimpózium 2019. június 25. 00:00 - 2019. június 26. 01:00
Diplomaátadó ünnepély -MÉK 2019. június 28. 10:00 - 11:00
Vizsgaidőszak vége 2019. június 29.
Diplomaátadó ünnepély -DFK 2019. június 29. 10:00 - 11:00

Kiadványaink

Kutatási kapacitásokÉves Jelen